A- A A+

Logo ysb

banner-logo3

PELAKSANAAN

PROGRAM LAWATAN SAMBIL BELAJAR PELAJAR TAHUN 6
PROJEK TITIAN BISTARI (PAMERAN BUKU UNIVERSITI MALAYA)
1 – 4 NOVEMBER 2016
UNIVERSITI MALAYA, KUALA LUMPUR


Yayasan Sultanah Bahiyah dengan kerjasama Jabatan Pendidikan Negeri Kedah telah mengadakan Program Lawatan Sambil Belajar Pelajar Tahun 6 Projek Titian Bistari ke Pameran Buku Antarabangsa Universiti Malaya kepada pelajar-pelajar yang sedang menunggu keputusan UPSR dalam Peperiksaan UPSR 2016 yang  terlibat dengan kelas tuisyen Projek Titian Bistari  dibawah sekolah-sekolah  Projek Titian Bistari, Yayasan Sultanah Bahiyah pada 1 – 4hb November 2016 bertempat di Universiti Malaya, Kuala Lumpur. Seramai 68 orang pelajar dan 13 orang guru pengiring telah mengikuti program ini bertujuan untuk merapat hubungan antara sesama mereka selain itu  sesi motivasi yang disampaikan oleh Imam Muda Asyraf yang juga alumni Universiti Malaya menggariskan pelajar-pelajar tersebut kepada suasana pembelajaran di Pusat Pengajian Tinggi Universiti Malaya, memupuk minat dan meningkatkan penguasaan Bahasa Inggeris dalam kalangan para pelajar yang terlibat. Para pelajar didedahkan dengan lawatan sekitar Kuala Lumpur seperti Kuala Lumpur City Centre (KLCC), Petrosaians. Planetarium Negara dan tempat-tempat menarik yang lain. Program selama 4 hari 3 malam berada di Kuala Lumpur dengan pendedahaan di berikan menjurus kepada jatidiri, keterampilan unggul dan semangat waja sebelum meneruskan pengajian ke peringkat yang lebih tinggi.

 

: Капитальный ремонт крыши. Быстрый ремонт крыши дома своими руками. Стоимость ремонта крыши. Ремонт потолка своими руками. Качественный ремонт потолков в квартире. Ремонт подвесных потолков. Схема подключения котла отопления. Быстрое подключение котла к системе отопления. Подключение батарей отопления схема.
Продажа самодельных вездеходов. Лучшие самодельные мини вездеходы. Устройство самодельных вездеходов. Ванная комната дизайн фото. Красивый дизайн интерьера ванной комнаты. Дизайн ванной комнаты в квартире. Как начать бизнес с нуля. Лучшие идеи малого бизнеса с нуля. Новый бизнес с нуля. Самодельные квадроциклы чертежи. Как сделать самодельный квадроцикл сегодня. Самодельный квадроцикл своими руками. Стяжка пола своими руками. Быстрая и сухая стяжка пола своими руками. Как сделать стяжку своими руками.