LESS ERROR : load error: failed to find /home/ysborgmy/public_html/y3/templates/tx_finnix/less/typography.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home/ysborgmy/public_html/y3/templates/tx_finnix/less/template.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home/ysborgmy/public_html/y3/templates/tx_finnix/less/responsive.less
A- A A+

Logo ysb

banner-logo3

Kanak-kanak (anak yatim) menerima sumbangan duit raya

Penyampaian geran tahunan kepada NGO terpilih

Antara ahli jawatankuasa dan para sukarelawan Karnival Amal Hari Penyayang 2012 yang hadir

Sesi ramah mesra bersama Tunku Panglima Besar Kedah

Usahanita di bawah bimbingan YSB menerima sumbangan

Bagi meraikan jawatankuasa dan para sukarelawan yang menjayakan Karnival Amal Hari Penyayang 2012 serta para NGO terpilih dan juga para usahawan kecil wanita yang menerima bantuan daripada pihak YSB sebuah majlis telah dilangsungkan di Dewan Seri Negeri, Wisma Darul Aman.

Sebanyak RM 65,999.00 telah disampaikan kepada penerima sumbangan terpilih (NGO, usahanita, anak yatim) di dalam majlis ini. Semua hadirin turut disajikan dengan hidangan berkonsepkan hari raya aidilfitri.

Pihak YSB berharap melalui sumbangan yang disampaikan ini dapat membatu agensi lain bersama meneruskan aktiviti kemasyarakatan dan juga kepada usahanita di bawah bimbingan YSB semoga terus berdaya saing dan maju.

LESS ERROR : load error: failed to find /home/ysborgmy/public_html/y3/templates/tx_finnix/less/styles/style1.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home/ysborgmy/public_html/y3/templates/tx_finnix/less/styles/style2.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home/ysborgmy/public_html/y3/templates/tx_finnix/less/styles/style3.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home/ysborgmy/public_html/y3/templates/tx_finnix/less/styles/style4.less