LESS ERROR : load error: failed to find /home/ysborgmy/public_html/y3/templates/tx_finnix/less/typography.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home/ysborgmy/public_html/y3/templates/tx_finnix/less/template.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home/ysborgmy/public_html/y3/templates/tx_finnix/less/responsive.less
A- A A+

Logo ysb

banner-logo3

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

6 April – YSB Extreme Team diketuai oleh saudara Shahrulnizam Ahmad aka Sunny BMX bersama 3 ahli bmx flatlander dan 3 ahli bmx stunt telah menjayakan demo sukan lasak sempena Hari Terbuka ATM peringkat Kem Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah (6 RAMD), Jitra pada 6-7 April 2012 yang lalu.

Pelancaran Hari Terbuka ATM ini disempurnakan oleh YTM Tunku Panglima Besar Kedah Brig Jen Dato’ Seri DiRaja Tan Sri Tunku Puteri Intan Safinaz bt. Tuanku Abdul Halim Mu’adzam Shah – Ahli Jemaah Pemangku Sultan Kedah merangkap Komander Rejimen 513AW dengan penuh gemilang dalam satu istiadat perbarisan ketenteraan.

Sambutan yang diterima amatlah menggalakkan dengan ribuan pengunjung hadir menyaksikan demo tersebut yang dirancangkan sebagai sebahagian daripada aktiviti sempena Hari Terbuka ATM.

Bergambar bersama YTM Tunku Panglima Besar Kedah merangkap Komander Rejimen 513 Askar Wataniah

Pemandangan sekitar Karnival Hari Terbuka ATM di Kem Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah, Jitra

Keterujaan penonton dan adrenalin YSB Extreme Team dapat disaksikan sepanjang demontrasi

 

Demo ini telah mendapat perhatian ramai apabila YSB Extreme Team berjaya menunjukkan aksi mendebarkan antaranya ‘back flip 360%’, spin dan pelbagai lagi aksi yang mendapat tepukan gemuruh penonton.

Demo sukan lasak ini sendiri adalah atas permintaan oleh YTM Tunku Panglima Besar Kedah sendiri yang juga merangkap Pengerusi YSB yang sering memberikan sokongan padu kepada sukan lasak sejak 10 tahun lalu.

Ternyata sukan lasak bukan sahaja diminati oleh segelintir komuniti remaja sahaja malah turut mendapat sokongan semua dan masyarakat termasuklah anggota tentera yang turut sama mencuba aksi lasak menggunakan basikal bmx flatland.

Terima kasih kepada semua pihak yang memberikan sokongan dan jemputan kepada YSB Extreme Team dalam menjayakan demo ini yang menjadi detik sejarah kerana buat pertama kali sukan lasak dijemput ke kem tentera untuk berdemo.

LESS ERROR : load error: failed to find /home/ysborgmy/public_html/y3/templates/tx_finnix/less/styles/style1.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home/ysborgmy/public_html/y3/templates/tx_finnix/less/styles/style2.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home/ysborgmy/public_html/y3/templates/tx_finnix/less/styles/style3.lessLESS ERROR : load error: failed to find /home/ysborgmy/public_html/y3/templates/tx_finnix/less/styles/style4.less